Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Ανικανότητα της τοπικής δημοτικής αρχής να διεκδικήσει ακόμα και αυτά που οι ίδιοι δεσμεύτηκαν να γίνουν κατά προτεραιότητα, στον Βαρνάβα.

Κα. Ασημακοπούλου, Πρόεδρε της τοπικής Κοινότητας Βαρνάβα τι έχετε να πείτε για όλα αυτά, μετά από ένα σχεδόν χρόνο??? Δεν οφείλεται να κάνετε ένα δημόσιο απολογισμό ευθύνης και ενημέρωσης για "Έργα" που τελικά ΔΕΝ έγιναν μέχρι σήμερα??? Είσθε υπόλογη απέναντι στους δημότες αφού εμφανίζεστε να μην διεκδικείτε αποτελεσματικά αυτά που είχατε ψηφίσει να γίνουν για τον Βαρνάβα.
Καλούμε τον Δήμο Μαραθώνα να προβεί σε δημόσιο απολογισμό πεπραγμένων του Τεχνικού Προγράμματος, για τον Βαρνάβα και το δήμο γενικότερα.
Εν έτη 2016,
Είναι γεγονός ότι τόσο το Τεχνικό Πρόγραμμα όσο και ο προϋπολογισμός ενός Δήμου αποτελούν τα εργαλεία εκείνα που δείχνουν προς τα πού κατευθύνεται το δημοτικό «όχημα», είναι αυτό που λέμε ο καθρέφτης της πολιτικής του Δήμου, η φιλοσοφία ανάπτυξης της Δημοτικής αρχής. Εμείς χωρίς τεχνικό πρόγραμμα έχουμε χάσει στην κυριολεξία τον μπούσουλα.
Είναι οξύμωρο να εμφανίζεται ο Δήμος να λειτουργεί ακόμα με το πρόγραμμα της προηγούμενης δημοτική αρχής.
Αυτό το στοιχείο σηματοδοτεί σε ένα βαθμό την ανικανότητα της Δημοτικής αρχής να υλοποιήσει ακόμα και αυτά που οι ίδιοι δεσμεύτηκαν να κάνουν κατά προτεραιότητα.
Απο τα υποτιθέμενα "Έργα" άραγε,
Ποια υλοποιήθηκαν
Ποια εκκρεμούν και
Ποία αναιρέθηκαν;

Υ.Γ. Κα Ασημακοπούλου, Αν έχετε να μας  πείτε κάτι για να μας φωτίσετε περιμένουμε ευχαρίστως τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας ώστε να τα δημοσιεύσουμε.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΝΑΒΑ





Πηγή

Διαβάστε ακόμα

 

1 σχόλιο:

  1. Η προεδρος πρέπει να παλεψει σκληρά για τα δικαιωματα του βαρναβα. Με παρακαλια δουλεια δεν γινεται. Αν δεν μπορεί να παραιτηθει εδω και τωρα, ειναι πιο τιμιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή