Τρίτη 12 Απριλίου 2016

«Let’s do it Greece!»: Ώρα για εθελοντική δράση στην Κοινότητα Βαρνάβα και τον Δήμο Μαραθώνα!

Η Κοινότητα Βαρνάβα και ο Δήμος Μαραθώνα θα έπρεπε να συμμετέχουν στη μεγαλύτερη εθελοντική δράση καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης της πρωτοβουλίας «Let’s do it Greece!»
Ας το κάνουμε λοιπόν! Καθαρίζουμε εθελοντικά τις παραλίες και τις πόλεις! Είναι ένας στόχος που μόνο με τη συμμετοχή όλων μπορεί να πραγματοποιηθεί. Καλούμε λοιπόν τον Δήμο Μαραθώνα τους συλλόγους, υπηρεσίες, σχολεία, φορείς και όλους τους δημότες να δώσουν το παρόν. 

Ο στόχος της δράσης αυτής είναι διττός, αφενός η ευαισθητοποίηση του κοινού για την εθελοντική καθαριότητα και αφετέρου, η αισθητική αναβάθμιση της Κοινότητας Βαρνάβα και του Δήμου μας.
Καλούμε τον Δήμο Μαραθώνα να δείξει την ευαισθησία του σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης, να σταθεί αρωγός στην ενεργοποίηση των Τοπικών Συμβουλίων, Βαρνάβα, Γραμματικού, Μαραθώνα, Ν. Μάκρης να αγκαλιάσουν και να οργανώσουν τέτοιες πρωτοβουλίες.

Καλούμε τον Δήμαρχο να στηρίξει τα Τοπικά  Συμβούλια για αυτή τη δράση, η οποία έχει ως στόχο να διαδώσει το μήνυμα της περιβαλλοντικής συνείδησης. Ο Δήμος μας να συμμετέχει και να είναι εκεί, προκειμένου να δώσει το παράδειγμα σε δεκάδες παιδιά και να τους εμφυσήσει την αγάπη για τον εθελοντισμό».


Για να δούμε ....τι θα δούμε κα πρόεδρος της Δ.Κ. Βαρνάβα?

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΡΝΑΒΑ 
ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου