Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Οδική ασφάλεια οδηγών και οχημάτων διαδρομής ρεματιάς προς Καπανδρίτι και αντίστροφα / Aνεπαρκής οδική σήμανση και μειωμένη ορατότητας πινακίδων


FW: ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ/. Πρωτ. ΤΕ 163554/3795 / Οδική ασφάλεια οδηγών και οχημάτων διαδρομής ρεματιάς από Βαρνάβα προς Καπανδρίτι και αντίστροφα/Συμπληρωματικές φωτο

Κε Ασπρουλάκη
Συνέχεια προηγούμενου μηνύματός μας εσωκλείουμε 23 φωτογραφίες της διαδρομής από Βαρνάβα Καπανδρίτι και αντίστροφα, προς επιβεβαίωση των ισχυρισμών μαςΔιαπιστώνεται  καταφανώς ανεπαρκής οδική σήμανση και έλλειψη ορατότητας πινακίδων της διαδρομής, ιδιαίτερα δε κατά την διάρκεια του χειμώνα λόγω ειδικών συνθηκών ομίχλης χιονόπτωση η κατάσταση χειροτερεύει.
Με βάση όλα τα παραπάνω παρακαλούμε να συμπεριλάβετε όλα τα παραπάνω στοιχεία στην μελέτη εκτέλεσης του έργου με ιδιαίτερη οικολογική φροντίδα την προστασία δέντρων και πλατάνων του μοναδικού πλατανόδασους της Ρεματιάς Βαρνάβα στην Β/Α Αττική.
Ενημερώστε μας συμπληρωματικά για το χρονοδιάγραμμα έναρξης των εργασιών δεδομένης της αυξημένης επικινδυνότητας του δρόμου εν όψει χειμώνα.
Στην διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση ή εξυπηρέτηση στα πλαίσια των ενδιαφερόντων μας.

Διατελούμε
Για τους Ενεργούς Πολίτες Βαρνάβα
Με Εκτίμηση

Μ. Αποστολόπουλος
Αλεξ. Προκοπάκης

 Μεγέθυνση εικόνων με ένα κλικ





ΧΕΡΆΚΙ - Άνευ οδικής σήμανσης


















 Διαβάστε ακόμα Σχετικά: 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου